Connect with us

World Series of Darts

AFAS Live wordt locatie voor PDC World Series Finals

De World Series Finals worden in 2019 in de AFAS Live afgewerkt. Het toernooi werd eerder al aan Amsterdam toegekend, maar de speellocatie bleef nog onbekend. Inmiddels is alles rond, waardoor de bekendmaking een feit is. De kaartverkoop verloopt via de PDC Europe en is hier te vinden. Er zijn hierdoor komend jaar drie toernooien in Nederland.

Drie dagen Amsterdam

Van 1 tot en met 3 november zal komend jaar in de AFAS Live in Amsterdam de World Series Finals worden gehouden. De afgelopen jaren was het toernooi in Glasgow, onlangs werd het in het Oostenrijkse Wenen afgewerkt. De zaal zat het volledige weekend afgeladen vol, toch was er al besloten om te verhuizen. In Amsterdam is de AFAS Live verkozen boven andere opties. In principe kunnen hier zesduizend toeschouwers in, maar door de opzet met tafels zal dit in de praktijk iets minder worden.

European Tour in Zwolle

In 2018 waren er twee European Tour-events in Nederland. Zwolle was nieuw op de kaart, terwijl Maastricht al een aantal jaar als speellocatie diende. Voor 2019 is er gekozen om in Zwolle te blijven, van 24 tot en met 26 mei wordt er dan ook gespeeld in de IJshallen. Tenslotte is de Premier League Darts komend jaar opnieuw twee dagen op rij in Rotterdam Ahoy.

Volledige PDC Kalender 2019

Delen:

Meer over World Series of Darts