Connect with us

Premier League Darts

Barney: “Ik ben iedere week aan het worstelen”

Raymond van Barneveld PDC WK Darts 2019 (2)

Raymond van Barneveld voelt zich nog altijd niet de oude, zo bekende hij tegenover Sky Sports na zijn gelijkspel in de Premier League Darts tegen Gerwyn Price. Hij kwam terug van een 2-6-achterstand en overleefde gedurende de partij ook nog vier matchdarts.

Wil iets teruggeven

“Het publiek is er altijd om me te steunen, maar het is gewoon te zwaar geworden. Het reizen en iedere week omgaan met nederlagen. Ik ben iedere week aan het worstelen. En dat terwijl ik het publiek dat me altijd steunt juist iets terug wil geven. Wanneer dat niet lukt word je depressief en blijf je iedere keer met je materiaal rommelen.”

Focussen op Suljovic

Daar ligt het probleem echter niet meer in de ogen van de vijfvoudig wereldkampioen. “Ik denk dat ik een goede setup heb, maar alle spelers zijn tegenwoordig zo goed. Gerwyn Price speelde fantastisch. Ik weet niet waarom, misschien vanwege de Grand Slam of Darts. Misschien had hij vanavond wel gewoon moeten winnen.” Volgende week wacht in Dublin Mensur Suljovic, die net zoals Van Barneveld pas één punt heeft. “Daar ga ik me nu op focussen.”

Delen:

Meer over Premier League Darts