Connect with us

Players Championship Finals

Barney keihard onderuit in kwartfinale: “Voel me beschaamd”

Raymond van Barneveld is in de kwartfinale van de Players Championship Finals uitgeschakeld door Chris Dobey. Na zijn goede partijen was het ditmaal weinig, in Minehead moest Barney het doen met twee legs: 2-10. Na afloop was hij eerlijk over zijn optreden.

Energie lijkt op voor RvB

Na twee goede dagen zat het er voor Raymond van Barneveld geen moment in. De Nederlander won drie duels met goed spel, maar de energie leek te zijn verdwenen. Al in de openingsfase miste hij veel dubbels en gaf Chris Dobey daardoor een 4-1-voorsprong cadeau. Het werd ook 5-1 voor Barney een tweede dubbel wist te vinden. Hij was op dat moment 2 uit 20. De definitieve tik deelde Dobey vervolgens uit met een 167-finish en liep naar 10-2. Van Barneveld sloot uiteindelijk af met 2 uit 23 en 88,36 per beurt.

Dit is waarom ik stop

Voor de Engelse televisie sprak hij kort over de wedstrijd. “Dit is waarom ik stop. Ik kan hier niet meer mee omgaan, iedere dag de druk. Dat is waarom ik niet met mezelf kan leven. Gisteren was mijn spel zo goed en ik dacht echt dat ik wat klaar kon gaan spelen. En dan presteer ik vandaag zo… ik voel me beschaamd.”

➡ Players Championship Finals 2019: Uitslagen en statistieken

Delen:

More in Players Championship Finals