Connect with us

Premier League Darts

Barney krijgt keihard op zijn broek van Smith: 0-7

Raymond van Barneveld heeft een genadeloos pak op de broek gekregen van Michael Smith. De jonge Engelsman won met 7-0 van de Nederlander en gunde Barney dan ook geen enkele leg. De enige misser op een dubbel van Smith was bulls-eye voor een 170-finish. In de stand heeft dit grote gevolgen, want Smith slaat een gat van zes punten met Barney. In de tweede helft van het seizoen heeft Bully Boy nog maar vier à vijf punten nodig om de play-offs te halen.

Cruciale dubbels gemist

Van Barneveld opende met een solide leg, om één pijl op tops te missen. Smith knalde er gelijk een bulls-eye 86-finish in en opende zijn eigen leg met een 180’er: 0-2. Barney leek vervolgens wel in de partij te komen. Hij miste een pijl voor een 12-darter, maar mocht terugkomen. Er gingen echter nog drie darts tegen het ijzer en knalde Smith gelijk 70 uit. De jonge Engelsman werkte zijn eigen leg ook alweer in veertien pijlen uit voor 0-4.

Als een stoomwals

In zijn eigen leg slaagde Van Barneveld er niet in om veel triples te vinden en stond na vijf beurten pas op 58. Smith stond alweer klaar op 24 en pakte een nieuwe break. Cynisch ontving Van Barneveld zijn 180’er, alleen door een 116-finish was het al 0-6. In zijn eigen leg was Barney opnieuw niet uit in vijf beurten en zo was het met een 76-finish zelfs 0-7.

Premier League Darts 2018: Programma, uitslagen en statistieken

Delen:

Meer over Premier League Darts