Connect with us

World Series of Darts

Beaton voert verrassend kwartet qualifiers aan voor World Series Finals

De qualifier voor de World Series Finals heeft een aantal verrassende namen opgeleverd. Steve Beaton wist weer eens zeer constant te presteren en daarmee zichzelf te verzekeren van deelname. Hij wordt vergezeld door Ross Smith, Keegan Brown en Maik Langendorf.

Lewis vroeg eruit

Veel grote namen deden een poging om het finaletoernooi van de World Series te bereiken. Voor de spelers van de PDC lagen vier tickets klaar, waarbij de favorieten al snel sneuvelden. Danny Noppert, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Joe Cullen, Ricky Evans en Martin Schindler verloren allemaal hun eerste partij. Adrian Lewis liet zich vervolgens verrassen door Tony Newell en daarna gingen ook Darren Webster en Stephen Bunting voortijdig zitten.

Finale Meulenkamp

In de halve finale viel het doek voor Jermaine Wattimena en Jan Dekker, terwijl een ronde eerder Ron Meulenkamp afrekende met Jeffrey de Zwaan. Meulenkamp haalde de finale, alleen daarin ging hij met liefst 6-0 onderuit tegen Keegan Brown. De voormalig wereldkampioen bij de jeugd lijkt dan ook langzaam zijn oude niveau weer te halen nu hij zijn mentale problemen de baas is. Beaton versloeg in de laatste rondes Steve West en Ryan Searle voor zijn ticket.

Langendorf gooit de Huybrechts-broers eraf

In het vierde kwart leek Kim Huybrechts de grote favoriet. De Belg won twee keer met 6-5 en daarna met 6-4 van Wattimena. In de finale werd hij, net zoals zijn broer Ronny in de halve eindstrijd, verrast door Langendorf. De Duitser was met liefst 6-1 te sterk. Het laatste ticket ging naar Ross Smith. De Engelsman won vier partijen op rij met 6-5.

Alle deelnemers World Series Finals op een rij

Delen:

Meer over World Series of Darts