Connect with us

Premier League Darts

Bizar! Gurney en Price door beveiligers uit elkaar gehaald

Daryl Gurney en Gerwyn Price zijn na hun puntendeling in de Premier League Darts elkaar flink in de haren gevlogen. Uiteindelijk moesten er zelfs twee beveiligers aan te pas komen om de zaak niet te laten escaleren. Met de puntendeling staan de twee nog altijd buiten de play-offplaatsen.

Gurney maakt misbaar

Price wist op 6-6 een break te pakken, maar gooide het niet uit. Gurney vond de 64-finish wel voor 7-7 en daarmee blijft hij Price één punt voor in de stand. Na het uitgooien van de finish maakte de Noord-Ier veel misbaar richting Price, waarna een ongemakkelijke hand tussen de twee volgde. Het was het startpunt van een verhitte discussie.

Niet eerste incident voor Gurney en Price

Meerdere keren zochten de twee elkaar op, waarbij Gurney bleef aangegeven dat er iets was gebeurd. Volgens The Iceman zou Gurney hebben gevonden dat hij aan het praten was geweest tijdens de beurten van Superchin. Uiteindelijk kwamen er twee bewakers het podium oplopen om tussen de twee kemphanen te komen. Het is voor allebei de darters bepaald niet het eerste incident. Zo beukte Gurney in de finale van de World Grand Prix al eens Simon Whitlock aan de kant en heeft Price vorig jaar voor de meest opvallende aanvaring gezorgd tijdens de finale van de Grand Slam of Darts tegen Gary Anderson. Ook dit incident zal ongetwijfeld een staartje krijgen.

Bekijk de beelden van het incident

Delen:

Meer over Premier League Darts