Connect with us

Premier League Darts

BREAKING: EXTRA PREMIER LEAGUE DARTS AVOND IN ROTTERDAM

De Premier League Darts zal in 2018 niet één maar liefst twee avonden in Rotterdam spelen. Afgelopen donderdag kon er niet gespeeld worden in Exeter door de extreme sneeuwval. De PDC heeft gezocht naar een oplossing en deze nu gevonden door de Premier League twee avonden op rij in Ahoy te organiseren. Zowel op woensdag 18 april als donderdag 19 april zal er gespeeld worden in Rotterdam.

Sneeuw helpt een handje

Afgelopen week lag dartsland bijna volledig stil. De Premier League Darts ging niet door vanwege de sneeuwval in Exeter, waardoor het niet veilig was om publiek naar de zaal te laten komen. Ook de UK Open ging bijna niet door, maar uiteindelijk werd het toernooi gespeeld zonder publiek. De PDC besloot eerder op de dag al dat de wedstrijden van afgelopen donderdag nu gespeeld zouden gaan worden op de tiende speeldag. Hierdoor schoof Judgement Night een week op en was het nog zoeken naar een oplossing voor de gemiste avond.

Kaartverkoop gelijk gestart

Deze is nu gevonden in Nederland. In Ahoy is er ruimte om ook op woensdagavond te spelen en door de extreem snelle kaartverkoop van de afgelopen drie edities neemt de PDC de gok om binnen een maand alle een extra avond te vullen. De eerdere speelavonden in Rotterdam waren binnen een dag verkocht, dus mensen die nu weer naast een kaartje hebben gegrepen kunnen toeslaan. Welke wedstrijden er worden gespeeld is nog niet bekend. Na 5 april vallen er twee spelers af en zal er een speelschema worden gemaakt voor de resterende weken met de acht overgebleven spelers.

Kaarten zijn vanaf vrijdag te bestellen via ticketmaster.nl

Delen:

Meer over Premier League Darts