Connect with us

World Grand Prix

BREAKING: Gary Anderson mist World Grand Prix

Gary Anderson heeft zich af moeten melden voor de World Grand Prix. De Schotse nummer twee van de wereld kan op ieder moment vader worden. Dat heeft hem doen besluiten niet naar Dublin af te reizen.

Webster is de gelukkige

Anderson sloeg afgelopen weekend de Players Champions al over en zal nu ook niet voor het televisietoernooi in het vliegtuig stappen naar Dublin. Anderson en zijn vrouw kunnen op ieder moment een kind krijgen en dit heeft voor hem de voorrang. Mark Webster is hierdoor de gelukkige, want de Welshman schuift het schema in. Webster zal in de eerste ronde aantreden tegen Richard North, dit duel staat op maandagavond gepland. Voor de linkshander is dit een kleine redding,want twee jaar geleden stond hij nog in de halve finale. Dit prijzengeld moet hij nu dus verdedigen.

Opvallend veel afwezigen in 2017

Het is opvallend hoeveel toppers dit jaar op de diverse toernooien afwezig zijn, met name door geboortes. Michael van Gerwen miste in het voorjaar al de UK Open door een rugblessure en sloeg de trip in de zomer op de World Series over door de geboorte van zijn dochter. Ook Adrian Lewis was toen niet van de partij door een geboorte en dit was voor Mensur Suljovic één van de redenen om niet te spelen in de Premier League en de World Series. Op de World Grand Prix ontbreekt ook Phil Taylor, The Power had alleen gewoon geen zin om te spelen in Ierland.

Delen:

Meer over World Grand Prix