Connect with us

Laatste Nieuws

Cadby in vliegtuig naar Engeland; slaat verbaal om zich heen

Corey Cadby lijkt dan toch weer terug te keren. De Australiër kwam vorige maand in het nieuws omdat de politie hem zocht, nadat hij niet was verschenen voor de rechter. Nu meldt de voormalig wereldkampioen bij de jeugd in het vliegtuig te zitten naar Engeland. Daar wil hij meedoen aan de PDPA Qualifier, om zich toch nog te plaatsen voor het PDC WK.

Niet bij de rechter verschenen

Op 24 september had Cadby zich moeten verantwoorden in de rechtbank vanwege onder meer een verkeersovertreding. De Australische politie zocht hem, maar al snel kwam Cadby zelf met een melding dat het om een misverstand ging. Zorgwekkend was de situatie wel, zo werd al snel duidelijk door andere berichten. Zo had The King geen vaste verblijfplaats.

Wild om zich heen slaan

Nu lijkt er weer licht aan het einde van de tunnel voor Cadby. Vorig jaar ging hij terug naar Australië om te trouwen, maar inmiddels is hij gescheiden. Over de ‘zogenaamde familie’ zoals hij ze zelf omschrijft heeft Cadby stevige teksten op Facebook, net zoals zijn voormalig manager Mac Elkin. Op een inmiddels verwijderd bericht beschuldigde Cadby hem van diverse zaken, waaronder het achterhouden van prijzengeld.

In het vliegtuig

Feit is dat hij nu in het vliegtuig zit richting Engeland, om aanstaande maandag mee te kunnen doen aan de PDPA Qualifier. Hier worden de laatste plaatsen vergeven voor het wereldkampioenschap. Mocht hij zich hier niet voor plaatsen, dan is de kans groot dat Cadby zijn tourkaart kwijt zal raken. Voor hem wacht in januari dan opnieuw Q-School.

Delen:

Meer over Laatste Nieuws