Connect with us

World Series of Darts

Cadby mist door armbreuk weer een televisietoernooi

Corey Cadby zal begin november niet van de partij zijn tijdens de World Series Finals. De Australiër kampt het hele jaar al met visumproblemen en daar is nu een auto-ongeluk overheen gekomen. Daarbij brak The King zijn linkerarm. Of hij de rest van het jaar wel zal verschijnen is zeer twijfelachtig.

Lam vervangt Cadby in Oostenrijk

Begin november is de World Series Finals, waarvoor Cadby zich had weten te plaatsen door goede prestaties in de zomer op de World Series-events in Australië. Hij heeft zich nu alleen afgemeld bij de PDC. Als bijrijder was Cadby betrokken bij een auto-ongeluk en heeft daarbij zijn linkerarm gebroken. Ondanks dat dit niet zijn werparm betreft, is hij toch niet in staat om te spelen. Zijn plaats wordt overgenomen door Royden Lam. Alle qualifiers voor de World Series Finals werden onlangs al bekend.

Volop problemen Cadby; goed nieuws Noppert?

De eerste maanden van 2018 won Cadby zijn Tourkaart, een UK Open Qualifier en stond vervolgens in de finale van de UK Open. Daarna keerde hij terug naar Australië om te trouwen en zijn visum te regelen. Dat laatste zorgt voor veel problemen. Een half jaar later heeft hij het papiertje namelijk nog niet te pakken. De Aussie is geplaatst voor zowel de Grand Slam of Darts en het PDC World Darts Championship. Mocht hij hier niet kunnen spelen, dan is dat goed nieuws voor Danny Noppert. Op de plaatsingslijst voor de Grand Slam bezet Noppert momenteel de zeventiende plaats, waar er slechts zestien mogen deelnemen. Als Cadby wegvalt, zal de Fries zijn plek opvullen.

Delen:

Meer over World Series of Darts