Connect with us

World Series of Darts

Cadby moet ook Auckland missen door visumaanvraag

Corey Cadby zal dit weekend niet in actie komen op de Auckland Darts Masters. De Aussie zit in een visumprocedure en zolang dat loopt kan hij Australië niet uit. De trip naar Nieuw-Zeeland zit er dan ook niet in.

Lange procedure

In maart heeft Cadby een visum aangevraagd om zich te kunnen vestigen in Groot-Brittannië. Dit kon toen pas worden ingezet, omdat hij eerst een tourkaart bij de PDC moest winnen om daadwerkelijk een werkvisum te kunnen krijgen. Vanaf de aanvraag heeft Cadby zijn paspoort moeten inleveren en is nog altijd in afwachting op de afloop.

Wel in eigen land

Voor de wereldkampioen bij de jeugd van 2016 en de UK Open-finalist van dit jaar is het dus nog een week wachten voor hij aan de oche kan verschijnen. Tijdens de Melbourne Darts Masters en Brisbane Darts Masters mag The King wel in actie komen. Dit weekend wordt zijn plaats ingenomen door debutant Ben Robb.

Deelnemers Auckland Darts Masters

Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Simon Whitlock, Kyle Anderson, Michael Smith, Raymond van Barneveld, Cody Harris, Warren Parry, Haupai Puha, Tim Pusey, Tahuna Irwin, Mark McGrath, John Hurring, Ben Robb

Delen:

Meer over World Series of Darts