Connect with us

Grand Slam of Darts

Cadby moet ook Grand Slam of Darts afmelden

Corey Cadby heeft zich afgemeld voor de Grand Slam of Darts. De Australiër had zich geplaatst voor het televisietoernooi door eerder dit jaar de finale van de UK Open Darts te bereiken. Inmiddels is er echter grote onduidelijkheid over de status van The King en verblijft hij nog altijd in Australië.

Gebroken arm of visumproblemen?

In het voorjaar keerde Cadby terug naar Australië om te trouwen en zijn visum op orde te brengen. Dat proces kende veel vertraging en lijkt nog altijd niet in orde te zijn. Ondertussen werd eerder deze maand naar buiten gebracht dat Cadby een auto-ongeluk had gehad en hij daarbij zijn linkerarm had gebroken. Spelen was niet mogelijk op de World Series Finals, waardoor de Aussie komende week niet zal spelen in Wenen. Juist daardoor zorgde het afgelopen weekend voor veel verbazing dat Cadby in eigen land wel weer een toernooi speelde. Hij liet uitstekende cijfers zien, won het toernooi en leek verre van gewond. Het roept dan ook veel vragen op hoe het exact zit met Cadby.

White, Hopp en Ratajski profiteren

Daar komt nu bovenop dat de Australiër zich heeft afgemeld voor de Grand Slam of Darts, waarbij de PDC geen reden voor zijn afmelding geeft. Hij is ook geplaatst voor het PDC World Darts Championship, of hij daar zal gaan spelen is nog de vraag. Door zijn huidige afmelding is Ian White zeker van deelname aan de Grand Slam en heeft Krzysztof Ratajski het laatste voorlopige ticket in handen. Hij zal alleen moeten afwachten wie er in de finale staan van de World Series Finals. Deze twee finalisten, mits nog niet geplaatst voor de Grand Slam, kunnen namelijk zowel Ratajski als Max Hopp uit het toernooi knikkeren.

Delen:

Meer over Grand Slam of Darts