Connect with us

Champions League

Champions League verhuist; Grand Slam blijft in Wolverhampton

De Champions League of Darts zal na twee jaar Cardiff gaan verlaten. Als nieuwe locatie voor het BBC-toernooi van de PDC is Brighton uitgekozen. De Grand Slam of Darts zal in Wolverhampton blijven, dit was twijfelachtig doordat de Civic Hall wordt verbouwd.

Suljovic verdedigt titel in Brighton

The Brighton Centre wordt al sinds het debuut in 2007 van de Premier League Darts aangedaan door de PDC. Dit jaar verdween de speelplaats van de kalender door de toevoeging van Berlijn. Er zal nu toch worden gespeeld in Brighton, maar dan voor de Champions League of Darts. Op dit toernooi, uitgezonden door de BBC, speelt de top-8 van de wereld tegen elkaar. Op 22 en 23 september zal de reis naar Brighton worden gemaakt, waar Mensur Suljovic zijn titel gaat verdedigen.

Tijdelijk nieuw onderkomen Grand Slam of Darts

De Grand Slam of Darts wordt al sinds 2007 in Wolverhampton gespeeld. De karakteristieke Civil Hall was een geliefde locatie van de PDC en er was dan ook geen reden om deze te verlaten. De Civic Hall is alleen tot 2020 dicht voor een grote verbouwing. Daarop is er met de gemeente Wolverhampton overlegd en zal er nu in het Aldersley Leisure Village worden gespeeld. Hierdoor blijft het toernooi waar de PDC en de BDO elkaar treft in Wolverhampton.

Delen:

Meer over Champions League