Connect with us

Walk-on Girls

Daniella Allfree – Walk-on-Girl

Daniella Allfree 2016

Daniella Allfree is al jaren niet meer weg te denken als walk-on-girl bij de PDC. Al vijf jaar loopt de brunette mee met de darters naar het podium. De 29-jarige walk-on-girl vormt de laatste jaren ‘een setje’ met Charlotte Wood. Nadat ze eerder lange tijd te zien was samen met Sammi Marsh.

Daniella valt tijdens World Matchplay

Een blooper heeft Daniella Allfree in al die jaren ook geproduceerd. Tijdens de World Matchplay van 2015 viel ze bij het verlaten van het podium over de laatste tree. “Ik schaamde me enorm. Maar door de media-aandacht die volgde kreeg ik er wel een paar duizend volgers op Twitter bij binnen een paar dagen. En achteraf kan ik er wel om lachen”, vertelde Daniella al eens aan AD/Sportwereld. Onderaan vind je het filmpje terug. Het was dan ook gelijk het enige onhandige momentje van Allfree.

Inmiddels is ze namelijk al vijf jaar één van de vaste gezichten bij de PDC, Daniella debuteerde als walk-on-girl op de Grand Slam of Darts 2012. Net zoals bij de valpartij was ze jarenlang een koppel samen met Sammi Marsh. Zij besloot ermee te stoppen en trouwde een jaar later met James Wade. De blonde en één jaar jongere Charlotte Wood werd vanaf dat moment degene waarmee ze altijd samen de podia af loopt. “We zijn een deel van de show die we er met z’n allen van maken”, vervolgde ze in de krant.

Daniella Allfree walk-on-girl en vast gezicht PDC

Inmiddels is dat nog veel nadrukkelijker, want bij nagenoeg alle pr-campagnes van de PDC worden de twee ook regelmatig gebruikt. Naast de vaste toernooien reist Daniella Allfree ook de volledige Premier League af als walk-on-girl. En ook buiten het zicht van de grote camera’s loopt ze podia op. Regelmatig is Daniella geboekt voor demonstraties.

Inmiddels gaat Daniella Allfree officieel door het leven als Daniella Harper, want ze is getrouwd met Daniel Harper. Het koppel woont in Chesterfield, maar Daniella houdt nog altijd Allfree aan voor haar modellenwerk. Behalve bij de PDC is ze ook het gezicht van Red Dragon Darts.

Geplaatst door Daniella Harper op zondag 17 juli 2016

Geplaatst door Daniella Harper op zaterdag 5 november 2016

Geplaatst door Daniella Harper op zondag 28 augustus 2016

Geplaatst door Daniella Harper op zaterdag 6 juni 2015

Delen:

Meer over Walk-on Girls