Connect with us

Grand Slam of Darts

Dobromyslova mag dromen van Grand Slam

Het optreden van Anastasia Dobromyslova tijdens de UK Open heeft indruk gemaakt op Barry Hearn en de PDC. De Russische winnares van Lakeside mag met een beetje geluk nu zelfs deelnemen aan de Grand Slam of Darts. Ze is de eerste reserve voor het deelnemersveld en mag er eigenlijk wel vanuit gaan dat ze een uitnodiging zal ontvangen. Mogelijk wordt dit de start van haar PDC-loopbaan.

De finalisten van de World Grand Prix en het European Championship mogen naar de Grand Slam, net zoals de winnaar van de Championship League. Zodra één van deze vijf plaatsen wordt ingenomen door iemand die al zeker is van deelname komt de wereldkampioen bij de dames in beeld. Bij deelname is ze al zeker van vierduizend pond en kan dit gaan investeren in het spelen van de vloertoernooien bij de PDC.

Op de UK Open maakte ze indruk door Robert Thornton bijna te verslaan. Doordat de Russische is getrouwd met de Engelsman Tony Martin is het spelen op de Engelse toernooien ook opeens een stuk makkelijker voor haar geworden. Na haar zijn er nog drie reserves. Dit zijn de nummers twee, drie en vier van het kwalificatietoernooi.

 

Delen:

Meer over Grand Slam of Darts