Connect with us

Grand Slam of Darts

Dobromyslova mag naar Grand Slam of Darts

Anastasia Dobromyslova heeft definitief een uitnodiging ontvangen voor de Grand Slam of Darts. De Russische wereldkampioene bij de dames was de eerste reserve voor het evenement van de PDC. Televisiefinalisten van zowel de PDC als BDO/WDF worden hiervoor uitgenodigd, inclusief de vier beste van ieder wereldkampioenschap.

Doordat de finalisten van de World Grand Prix (Phil Taylor en Raymond van Barneveld) al zeker waren van deelname, mag Dobromyslova zich in Wolverhampton melden. Afgelopen jaar won de 24-jarige Russiche Lakeside en plaatste zich als pub qualifier voor de UK Open. Daarin trof ze in de eerste ronde Robert Thornton, waarvan ze maar op het nippertje van verloor. Ze is de negenentwintigste deelnemer aan de Grand Slam of Darts, waardoor er nog drie plaatsen over zijn. Deze zijn voor de finalisten van de European Championship en de winnaar van de Championship League.

Daarnaast is ook de winnaar van het kwalificatietoernooi van aankomende vrijdag zeker. De nummers twee, drie en vier van dit toernooi zijn reserves. Zodra er op de European Championship of de Champions League een winnaar uit de bus rolt die al zeker van deelname is, zal een reserve opschuiven.

Delen:

More in Grand Slam of Darts