Connect with us

Premier League Darts

Dubbelslag voor Anderson in Rotterdam

Rob Cross en Gary Anderson kwamen beiden nog een keer in actie in Rotterdam. Cross startte flitsend met een 144 finish, Anderson hield zijn eigen leg en maakte 1-1. De dubbels vielen bij zowel Cross als Anderson makkelijk. Anderson maakte 2-2 met een 120 finish en had net als Cross nog geen dart op een dubbel gemist.

In leg vijf was het de huidige wereldkampioen die zijn eerste dubbel miste, D16 viel niet waarop Anderson profiteerde door 104 uit te gooien. (2-3). De eerste maximale score was voor Cross in leg ze maar opnieuw finishte Anderson direct, hij smeet 117 uit en nam afstand van Rob Cross (2-4). Pas in de zevende leg wist Anderson niet direct uit te gooien, 170 lukte niet, maar Rob Cross miste de dubbel en Gary gooide een beurt later 70 uit in twee darts. (2-5).

Het hoogtepunt van de match was de achtste leg. Gary Anderson gooide twee keer 180 op rij, dart zeven viel in triple 20, dart, acht in de triple 19…helaas viel de negende dart net boven de D12, geen perfecte leg tijdens de laatste wedstrijd op woensdagavond. Anderson won de leg wel en was een punt verwijderd van de overwinning. Cross won leg negen met een 63 finish maar de Schot was deze keer te sterk voor Rob Cross. Eindstand 7-3 in het voordeel van de “Flying Scotsman”.

Delen:

Meer over Premier League Darts