Connect with us

Pro Tour

Durrant pakt tweede titel bij de PDC

Glen Durrant heeft het vijftiende Players Championship weten te winnen. In Barnsley was hij in de finale Darius Labanauskas de baas. Michael van Gerwen en Ron Meulenkamp haalden allebei de halve finale.

Solide dag van Duzza

Na twee 6-0-zeges op Matthew Edgar en Simon Stevenson begon het echte werk voor Durrant. Hij werkte zich langs Kyle Anderson, Danny Noppert en Michael Smith, alle drie de duels met 6-4. In de halve finale rekende Durrant met 7-2 af met Van Gerwen en had in de eindstrijd eigenlijk geen kind aan Labanauskas. De darter uit Litouwen had nog maar weinig in de tank en moest het met één leg doen (8-1). Zijn gemiddelde bleef ook steken op slechts 84,1 per beurt.

Halve finale Meulenkamp

Van Gerwen haalde de halve finale, net zoals Ron Meulenkamp. The Bom versloeg Jelle Klaasen (103,7 gem. voor 6-0), Ted Evetts (6-3), Ricky Evans (6-3), Dave Pallett (6-3) en Ian White (6-5). In de halve finale gooide de linkshander opnieuw 98,4 per beurt, maar verloor wel met 7-4 van Labanauskas.Vincent van der Meer en Noppert haalden de vierde ronde, Jeffrey de Zwaan, Jermaine Wattimena en Raymond van barneveld kwamen tot de derde doorgang.

Delen:

Meer over Pro Tour