Connect with us

Pro Tour

Eerste verdachte aangehouden na overval bij Barney

De politie heeft woensdag een aanhouding verricht in de zaak rondom de overval bij de familie Van Barneveld. Het huis van Barney werd zaterdagochtend overvallen, zelf was de darter toen niet thuis. Zijn vrouw Silvia wel.

Eén verdachte gearresteerd, mogelijk meerdere

De politie laat aan Omroep West weten dat er één persoon is gearresteerd. Verdere informatie is nog niet vrijgegeven, ook niet of het om een man of een vrouw gaat. De verdachte zit in volledige beperking. De politie laat wel weten dat meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten.

Naar omstandigheden gaat het goed

Zaterdagochtend werd het huis van Van Barneveld in Den Haag overvallen. Raymond was op dat moment al in het buitenland, deze week verblijft hij in de Verenigde Staten, maar zijn vrouw Silvia stond oog in oog met de overvallers. Ze wist het huis te ontkomen en later op de dag liet haar familie weten dat het naar omstandigheden goed met haar ging.

Lieve allemaal, naar omstandigheden gaat het goed met mama, ze super sterk en we zijn trots op haar! ze moet nu even bijkomen maar ze is een leeuwin en is nu in orde xx mike, kim, dais, angelo, stef en patty

Geplaatst door Silvia van Barneveld op Zaterdag 16 juni 2018

🙏🙏🙏

Geplaatst door Silvia van Barneveld op Woensdag 20 juni 2018

Delen:

Meer over Pro Tour