Connect with us

World Darts Championship

Familie Cross met de dood bedreigd; dader getraceerd in Duitsland

Rob Cross heeft dit weekend naar buiten gebracht dat hij en zijn familie met de dood is bedreigd. De bedreigingen zijn geuit op social media, waarop Cross alle kanalen heeft verlaten. De dader is inmiddels opgespoord.

Mijn vrouw en kinderen vermoorden

Cross laat in The Mirror optekenen wat er voor dreigementen zijn geuit. “Hij wenste al mijn kinderen dood. Hij zei dat hij mij liet leven, maar mijn vrouw en kinderen zou vermoorden. Daardoor zou ik de rest van mijn leven met het verdriet moeten leven. Als er bedreigingen naar mij zouden worden geuit, dan zou ik er misschien mee om kunnen gaan. Maar nu mijn familie wordt bedreigd gaat het te ver.”

Dader getraceerd in Duitsland

“Mijn familie is alles voor mij en zonder hen had ik niet in Alexandra Palace gestaan als regerend wereldkampioen. Vermoedelijk zou ik in de goot liggen. Ik heb alle social media verlaten door de bedreiging. Mijn management doet alle verdere social media uitingen.” Inmiddels is de dader getraceerd in Duitsland. “Ik wens hem veel geluk en hoop dat hij erg tevreden is met zichzelf.”

Delen:

Meer over World Darts Championship