Connect with us

Premier League Darts

Fan haalt vinger Barney open: “Uiteindelijk mag ik trots op mezelf zijn”

Raymond van Barneveld Premier League Darts 2018 Dublin

Raymond van Barneveld heeft een vreemde openingsavond in de Premier League Darts achter de rug. In Dublin liep hij bij de walk-on een wondje aan zijn werphand op, om daarna een punt uit het vuur te slepen tegen Daryl Gurney. “Ik mag best wel een keer trots op mezelf zijn”, vertelde hij aan RTL7Darts.

Vreemd incident bij de opkomst

Na afloop wist Barney niet wat er nou exact was gebeurd bij de opkomst. In de vertraagde beelden is te zien dat een toeschouwer met zijn nagel in de vinger van de Hagenaar blijft haken. “Hij haalt mijn vinger over. Het slaat nergens op, maar je hebt er wel last van. Het haalt je toch uit je concentratie, al speel ik de eerste legs wel heel goed.”

Gesloopt door een week in Engeland

Het werd vervolgens een apart duel, dat eindigde in een gelijkspel. Van Barneveld vervolgt bij RTL7Darts. “Ik heb veel complimenten gehad over The Masters. Zo’n finale moet een goed gevoel geven voor de Premier League, maar mensen vergeten dat ik al een week in Engeland ben. Ik ben gesloopt door het reizen, voorbereiden, persdagen. Ik ben gewoon op en je ziet dat hij dat minder heeft. Ik moet zeggen dat Gurney formidabel gooide. Dat is hier nog een gelijkspel uitsleep, daarover mag ik wel een keer zeggen dat ik trots op mezelf ben.”

Het volledige interview bij RTL7Darts

Delen:

Meer over Premier League Darts