Connect with us

Laatste Nieuws

Gezocht: Redacteur voor Dartinfo.nl

Wil jij journalistieke ervaring opdoen en ben je dartsliefhebber? Meld je dan bij Dartinfo.nl, want wij zijn op zoek naar versterking van de redactie!

PDC Darts

Dartinfo.nl volgt al ruim een decennium PDC Darts. Alle toernooien, het nieuws, spelersprofielen, achtergrondinformatie en statistieken zijn terug te vinden op de site. In de afgelopen tien jaar heeft de PDC een extreme groei meegemaakt, waardoor de kalender inmiddels overvol zit. Want naast de televisietoernooien staan de darters iedere week ook op de Pro Tour te spelen, heeft de PDC een Development en Challenge Tour en zijn er mondiaal diverse rankingsystemen ontstaan. Dit alles komt samen op het PDC World Darts Championship, waar inmiddels 96 spelers aan deelnemen. Om een volgende stap te zetten zijn we op zoek naar redactionele versterking.

Redacteur gezocht

Heb jij journalistieke ervaring of wil je deze juist opdoen? Wil je graag schrijven over darts, wedstrijden verslaan, achtergrondartikelen schrijven en je SEO ontwikkelen? Stuur dan een mail naar alex@dartinfo.nl met je CV en een korte motivatie, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Delen:

Meer over Laatste Nieuws