Connect with us

Grand Slam of Darts

Grand Slam of Darts: Lewis zet Webster eenvoudig opzij

Adrian Lewis PDC Grand Slam of DartsAdrian Lewis heeft zich erg eenvoudig geplaatst voor de halve finale van de Grand Slam of Darts. De huidige wereldkampioen denderde al in het begin van de partij weg van Mark Webster en kwam geen moment in de problemen. De kracht van de Welshman is normaal zijn stabiele spel en dan met name op de dubbels. Juist dat onderdeel liet Webby ditmaal in de steek, waardoor hij tegen een kansloze 16-5-nederlaag aan liep.

Opstarten

De eerste vijf legs gingen nog volgens plan, waarbij Lewis in de vijfde leg een eerste tik uitdeelde met een 104-finish. Terug op het podium schakelde Jackpot naar de hoogste versnelling. Een 152-finish was goed voor de eerste break en 80 bracht de stand al naar 5-2. In razend tempo ging het naar 10-3 voor Webster weer een leg kon pakken met een 88-finish. De vierde 180’er van Lewis en tops bracht de stand bij de derde break al naar 11-4.

Uitspelen

Het verschil was gemaakt en de rest van de partij werd eigenlijk bedrijfsmatig en liep het al naar 15-5. De enige leg die Webster wist te pakken deed hij met een knappe 108-finish. Beide darters kwamen nog terug op het podium voor één leg en daarin maakte Lewis het op indrukwekkende wijze af met een 128-finish.

Delen:

Meer over Grand Slam of Darts