Connect with us

UK Open

Gunstige UK Open-loting voor Nederlanders

De loting voor de eerste twee ronden van de UK Open heeft gunstig uitgepakt voor de Nederlanders Toon Greebe, Roland Scholten en Jan van der Rassel. De overige oranjeklanten plaatsten zich automatisch voor de derde ronde en zullen pas na afloop van de tweede ronde de koker in gaan. In de FA Cup of Darts wordt er na iedere ronde opnieuw geloot. 


Toon Greebe treft in de eerste ronde James Barton. Bij een overwinning speelt hij in de tweede rond tegen Ton Eccles. The Viper is automatisch geplaatst voor deze doorgang. Roland Scholten treft Derek Williams in de openingsronde en daarna mogelijk Ian Critchett of Kevin Beare. Jan van der Rassel mag direct naar de tweede ronde en speelt daarin tegen Stephen Hardy of de Pub Qualifier Coen Wiekamp, die in Nederland is geboren. 

Anastasia Dobromyslova speelt in de eerste ronde tegen Andy Roberts, terwijl Chris Mason het moet opnemen tegen Steve Penney. Gary Mawson stond vorig jaar in de finale van de UK Open en moet ditmaal vanaf de eerste ronde de strijd aangaan. De Amerikaan opent tegen Darren Weaver. In de tweede ronde staan er drie opvallende duels op het programma. WK-kwartfinalist Paul Nicholson is gekoppeld aan Gary Anderson, Adrian Gray stuit op Dave Askew en voormalig wereldkampioen John Part treft de Ier Mick McGowan.

 

Delen:

Meer over UK Open