Connect with us

Walk-on Girls

Holly Johnson – Walk-on Girl

Holly Johnson PDC Walk on Girl

Holly Johnson is regelmatig walk-on girl bij de PDC Darts. De brunette uit Sheffield debuteerde al tijdens de Premier League Darts van 2012 in Bournemouth. Een vast gezicht van de PDC werd ze niet, maar wel werd ze regelmatig ingeschakeld voor het PDC World Darts Championship. Zo ook in 2016 en 2017.

Blessure brengt Holly bij de PDC

De in 2012 24-jarige Holly Johnson debuteerde in de Premier League Darts bij toeval. De brunette, die inmiddels in Londen woont, werd opgeroepen door een blessure bij één van de vaste walk-on girls. “Erica Wild vroeg me om in te vallen voor Jacqui Adams, nadat ze haar arm had geblesseerd. En dat wilde ik maar al te graag”, vertelde ze toentertijd.

“Ik was erg enthousiast, vooral omdat ik samen ging werken met Erica Wild. We hebben altijd veel plezier samen.” Erica Wild is inmiddels gestopt als walk-on girl, maar Holly zien we dus nog met enige regelmaat terug.

Holly walk-on girl tijdens PDC WK Darts

Op een groot podium lopen was voor Holly Johnson niet nieuw, wel als walk-on girl bij de darts. “Ik was wel nerveus omdat dit de eerste keer was, vooral omdat het onwerkelijk was hoeveel mensen er in de zaal zaten. Mijn favoriete outfit was die van The Hammer, Andy Hamilton.” In de jaren die volgden zagen we Holly Johnson vaker terug op toernooien van de PDC. Tijdens het WK Darts van 2016 was ze een setje met zowel Maddie Heal als Courtney Wallis. Op het World Darts Championship van 2017 keert ze terug in Alexandra Palace aan de zijde van newby Fiona Florczak.

Johnson kan ook zingen

Overigens is Holly Johnson ook nog druk met hele andere klussen dan het modellenwerk. Ze is danser, acteur en muzikant. Ze heeft in haar opleiding namelijk ook gewerkt aan musicals en klassieke opera.

Delen:

Meer over Walk-on Girls