Connect with us

European Tour

Kaartverkoop European Tour in Zwolle en Maastricht gestart

In 2018 zijn er maar liefst drie toernooien van de PDC aanwezig in Nederland. De Premier League Darts komt voor het derde jaar op rij naar Rotterdam, alleen de kaarten voor de avond in Ahoy zijn al uitverkocht. De kaartverkoop voor de European Tour is dit weekend van start gegaan, dus tickets voor de toernooien in Zwolle en Maastricht zijn nu te bestellen.

Zwolle toegevoegd aan de Tour

De afgelopen jaren is de Dutch Darts Masters telkens stijf uitverkocht en daarom heeft de PDC besloten om in 2018 een tweede toernooi in Nederland te organiseren. Opnieuw zal Maastricht worden aangedaan, maar eerst is het de beurt aan Zwolle. In de IJshallen wordt er van 11 tot en met 13 mei gespeeld. Op de drie dagen wordt er telkens in de middag en de avond gespeeld. Het is mogelijk om dagkaarten te kopen (vrijdag 23,40, zaterdag en zondag allebei 46,80) en ook zijn er per sessie kaarten te verkrijgen. Deze prijzen lopen op van 10 euro op vrijdagmiddag tot 28 euro op zowel zaterdag- als zondagavond.

Maastricht in september

Het tweede weekend van september, 7, 8 en 9, is ingeruimd voor het tweede toernooi van de European Tour in Maastricht. De prijzen zijn voor deze dagen exact hetzelfde. Wil je eens naar een toernooi in het buitenland? Alle tickets voor de volledige European Tour, de World Cup of Darts en het European Darts Championship zijn te verkrijgen. Interessant daarbij is bijvoorbeeld de allereerste European Tour in Denemarken. Van 22 tot en met 24 juni wordt er gespeeld in Kopenhagen. Om de Denen warm te maken zijn de prijzen voor dit toernooi beduidend lager, dus dat maakt het gelijk een leuke trip.

Via deze pagina van de PDC Europe kun je alle tickets bestellen

Delen:

Meer over European Tour