Connect with us

World Series of Darts

Kist verliest finaleronde qualifier World Series Finals

Christian Kist Darts PDC

Christian Kist is van de Nederlandse darters het meest dichtbij kwalificatie gekomen van de World Series of Darts Finals. In Barnsley werd er gestreden om vier plaatsen op dit invitatietoernooi. Kist verloor echter in de finale van Steve Beaton met 6-3. Dirk van Duijvenbode verloor in de halve finale.

Vier Nederlanders van de partij

Brendan Dolan was te sterk voor Van Duijvenbode, die vervolgens ook zo winnen van Terry Jenkins. De andere twee tickets gingen naar Simon Whitlock en Joe Murnan. Dolan was daarmee de grote winnaar van de dag, want hij pakte eerder ook al een ticket voor de Grand Slam of Darts. Op 5 en 6 november wordt de World Series of Darts Finals gehouden in Glasgow. Daarbij zijn er vier Nederlanders aanwezig, namelijk Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Benito van de Pas en Jelle Klaasen.

Deelnemersveld World Series of Darts Finals 2016

Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor, Dave Chisnall, Adrian Lewis, James Wade, Peter Wright, Raymond van Barneveld, Robert Thornton, Michael Smith, Jelle Klaasen, Mensur Suljovic, Benito van de Pas, Kim Huybrechts, Cristo Reyes, Max Hopp, Joe Cullen, Daryl Gurney, Josh Payne, Gerwyn Price, Steve Beaton, Simon Whitlock, Brendan Dolan, Joe Murnan

Delen:

Meer over World Series of Darts