Connect with us

European Tour

Meulenkamp en Robbe doen goede zaken in Hildesheim

Ron Meulenkamp en Mario Robbe hebben zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van de European Tour in Hildesheim. Op het tweede toernooi van de Tour van het seizoen zijn de Nederlanders schaars, want dit tweetal wist zich als enige door de qualifiers te gooien. Michael van Gerwen en Jermaine Wattimena schuiven zaterdag in het toernooi als een geplaatste speler.

The Bomb draait partij om

Tegen Kim Viljanen wist Meulenkamp een 0-2-achterstand om te buigen en deelde in de zevende leg de tik uit. Hij brak met een 70-finish en had het geluk dat de Fin in de achtste leg vijf pijlen mist voor de rebreak. Met een 180’er pakte Viljanen nog wel de negende leg, om nog een maximale score te vuren in de tiende leg. Dat deed Meulenkamp echter ook en zo kon hij de klus klaren met een 14-darter. Nu wacht Rob Cross.

Solide slotlegs

Mario Robbe won in een zeer moeizame partij van Maik Langendorf. Met een 23-darter kwam Langendorf nog op 1-0, maar in de derde leg strafte Robbe het wel af met een 20-darter. Daarna werd het spel beter, met name van de Nederlander en vanaf 3-4 klaarde hij de klus met twee solide 15-darters. Robbe treft nu James Wilson. Michael van Gerwen stroomt in tegen Keegan Brown, terwijl Jermaine Wattimena tegen Steffen Siepmann staat.

European Tour 2: Uitslagen en statistieken

Delen:

Meer over European Tour