Connect with us

European Tour

Nederland krijgt tweede European Tour in Zwolle

De PDC komt in 2018 liefst drie keer naar Nederland. De bond heeft de kalender voor het komende jaar bekendgemaakt en daarop is duidelijk dat er een tweede European Tour in ons land zal worden gespeeld. Opnieuw wordt de reis naar Maastricht gemaakt én daarnaast zal er in Zwolle worden gespeeld. Voor de Premier League Darts wordt opnieuw Rotterdam aangedaan.

Tweede European Tour in Nederland, Denemarken debuteert

De European Tour groeit steeds verder door en komend jaar zullen er liefst dertien toernooien worden gehouden. Dat is er één meer dan in dit kalenderjaar. Daarbij zijn er twee opvallende nieuwe locaties. Voor het eerst zal er in Denemarken worden gespeeld, want van 22 tot 24 juni is er een EuroTour in Kopenhagen. Van 7 tot en met 9 september is opnieuw de Dutch Darts Masters in Maastricht. Daarnaast zal er in Zwolle worden gespeeld. De PDC doet de IJsselhallen aan op 11, 12 en 13 mei.

Rotterdam voor derde jaar op rij

De afgelopen maanden gingen er geluiden rond dat de Premier League in Nederland wel eens kon gaan verhuizen naar Amsterdam. Voorlopig is dat nog niet het geval, want in 2018 wordt voor het derde jaar op rij in Ahoy gespeeld. Rotterdam is op 19 april aan de beurt. Dit najaar zal de kaartverkoop hiervoor starten.

Delen:

Meer over European Tour