Connect with us

Laatste Nieuws

Nog meer fysieke problemen Anderson: “Hopelijk over maand opgelost”

Gary Anderson zal ook dit weekend niet in actie komen tijdens de Players Championships. De Schot laat door rugproblemen de Premier League Darts schieten en speelde dit kalenderjaar alleen de UK Open en twee dagen op de Pro Tour. Telkens was het heel snel gedaan.

Mogelijk injecties nodig

Behalve intensieve behandelingen aan zijn rug heeft The Flying Scotsman nu ook een tenniselleboog. “Ik wil graag weer meedraaien op het circuit, maar met deze blessure gaat dat lastig worden. Hopelijk is het volgende maand opgelost en kan ik er weer tegenaan. Wellicht heb ik injecties in mijn elleboog nodig en dat heb ik liever niet. Ik probeer er liever zelf vanaf te komen. Maar als het moet, dan is het niet anders.”

Lachen zit er niet meer in

Het zet Anderson aan het denken of hij überhaupt wel verder moet en er niet een punt achter moet zetten zo legt hij uit aan LiveDarts TV. “De afgelopen twaalf maanden was er weinig te genieten. Ik heb veel pijn en daardoor raak ik slecht gehumeurd. Ik lach graag op het dartscircuit, maar dat zat er de afgelopen tijd niet echt in. Als dat zo doorgaat, dan wordt het tijd om na te denken over mijn toekomst.”

Delen:

Meer over Laatste Nieuws