Connect with us

PDC Darts Nieuws

Olympische Spelen Spel 2018: Minimaal 8.000 euro aan prijzen

Het is inmiddels aftellen geblazen tot het olympische vuur weer brandt. Op zaterdag 10 februari worden al de eerste medailles in Zuid-Korea verdeeld. Voor de derde keer vinden de Winterspelen plaats in Azië: Sapporo in 1972, Nagano in 1998 en nu is het de beurt aan Pyeongchang. Voor het eerst zijn er meer dan honderd disciplines waarin gestreden zal worden voor de felbegeerde gouden plakken. En dat verdeeld over vijftien verschillende sporten. Nog nooit waren de Winterspelen zó groot. Een evenement dat de echte sportliefhebber niet wil missen. En het wordt nog een stuk leuker wanneer je kans maakt op de eerste prijs van 5.000 euro!

Waarom mee doen aan het Olympische Spelen Spel?

  • Je betrokkenheid tijdens de Olympische Spelen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 land, maar om 8 landen die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de Olympische Spelen.
  • Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de Spelen zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 33 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

De Fantasy Olympics 2018 zal gaan starten op zaterdag 10 februari 2018 om 8:15 uur.

Je krijgt 115 miljoen euro budget om 8 landen te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Olympics 2018.

De landen scoren punten wanneer ze in het eindklassement van een discipline in de top 6 eindigen. Goud levert 10 punten op, zilver 7 punten, brons 5 punten, een vierde plaats 3 punten, een vijfde plaats 2 punten en een zesde plaats is goed voor 1 punt. Het puntenoverzicht is te vinden onder het kopje ‘De punten’ op deze pagina. Alle 102 onderdelen van de Olympische Winterspelen tellen mee in de Fantasy Olympics 2018.

Een voorbeeld: Bij het schaatsen wint Sven Kramer (Nederland) de 5000 meter voor Ted-Jan Bloemen (Canada), Jan Blokhuijsen (Nederland), Patrick Beckert (Duitsland), Bart Swings (België) en Sverre Lunde Pedersen (Noorwegen). In dat geval scoort Nederland 15 punten dankzij de eerste en derde plaats: 10 en 5 punten. Canada scoort 7 punten, Duitsland 3 punten, België 2 punten en Noorwegen tot slot 1 punt.

Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 8.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 5.000 euro zijn (33 AK prijzen).

  Klik hier om je meteen te registreren!

Delen:

Meer over PDC Darts Nieuws