Connect with us

Pro Tour

PDC Darts Jaarspel 2017: Minimaal 1.000 euro aan prijzen!

Met The Masters staat het eerste toernooi van het nieuwe seizoen alweer voor de deur en start op vrijdag 27 januari ook het PDC Darts Jaarspel 2017. Elke deelnemer krijgt 175 miljoen euro budget om zijn ideale team samen te stellen bestaande uit 15 darters. Michael van Gerwen voert de ranglijst van duurste darters aan met een prijskaartje van 60 miljoen, gevolgd door de Peter Wright (30,9 miljoen), Gary Anderson (26,5 miljoen) en Dave Chisnall (25,1 miljoen).

De darters scoren punten door zover mogelijk te komen in de 22 toernooien die meetellen. Het gaat om 12 European Tour events en alle grote televisietoernooien met als slotstuk het WK.

Het PDC Darts Jaarspel 2017 kost 7 euro per team en prijzenpot is gevuld met minimaal 1.000 euro, en de kans is dus groot dat de prijzen verder zullen toenemen voordat het spel start. De winnaar krijgt minstens 152 euro en op dit moment zijn er in totaal 30 prijzen voor het algemeen klassement en drie prijzen voor het subleagueklassement. Zo kan er samen met vrienden, familie, collega’s et cetera voor een aanvullende, kleine prijs gestreden worden.

Klik hier om je onmiddellijk te registreren!

Delen:

Meer over Pro Tour