Connect with us

Players Championship Finals

Players Champ Finals: Lewis gunt Suljovic maar één leg richting finale

Adrian Lewis heeft zich voor het tweede jaar op rij geplaatst voor de finale van de Players Championship Finals. De Engelsman had geen kind aan Mensur Suljovic. De Oostenrijker miste in de eerste legs zeven pijlen op de dubbels en Jackpot knalde naar 9-0. Om uiteindelijk uit te lopen naar 11-1 met een gemiddelde van 103,31 per beurt.

Geen dubbel te vinden

Suljovic begon sterk aan de partij, om op de dubbels in de fout te gaan. Hij werd genadeloos afgestraft door Lewis met een 78-finish, waarop hij wegvloog naar 4-0. In de vijfde leg miste de Oostenrijker opnieuw twee pijlen voor een 80-finish en was het al 5-0. Daar kwamen in de zesde leg nog eens twee pijlen op tops bij voor 0 uit 7 op de dubbels. Lewis profiteerde achter elkaar en denderde in een sneltreinvaart naar 9-0.

De finishes vallen

De Oostenrijker wist daarop de eerste te redden met een 96-finish en hij dacht nog een tweede leg bij te mogen schrijven. Daar had Lewis duidelijk geen trek in want hij knalde er ook nog maar een 103-finish in, met een lachende Suljovic op de achtergrond. Daar kwam in de elfde leg ook nog een 85-finish overheen om er 10-1 van te maken. De Oostenrijker kwam dichtbij een tweede leg, want bulls-eye voor een 161-finish viel er niet in. Daarop knalde Lewis tops erin voor de overtuigende 11-1-zege voor zijn tweede finale op rij op de Players Championship Finals.

 

Programma, uitslagen en statistieken Players Championship Finals 2015

Delen:

Meer over Players Championship Finals