Connect with us

Players Championship Finals

Players Champ Finals: Lewis sprint weg voor kwartfinaleplaats

Adrian Lewis heeft met een indrukwekkende sprint de kwartfinale van de Players Championship Finals weten te bereiken. In de eerste helft van het duel met Alan Norris profiteerde hij vooral van de gemiste dubbels van zijn landgenoot. Vanaf 6-3 gaf hij genadeloos gas met twee 11-darters op rij voor de klinkende 10-3-zege.

Lewis profiteert

Lewis en Norris waren de eerste legs in evenwicht, alleen gooide Chuck zijn dubbels niet. Jackpot kwam dan ook op 2-0, voor Norris met een 80-finish zijn eigen leg hield. Lewis kwam op 3-1 met een bulls-eye 121-finish, terwijl Norris op 40 stond te wachten. De debutant miste daarop nog eens twee pijlen op de dubbels en zo was het zelfs al 4-1. De legs uit de pauze gingen op volgorde richting 6-3.

Back-to-back 11-darters

Norris kreeg één dart om het verschil te verkleinen tot maar twee legs. Hij miste bulls-eye en daarna was het gedaan. Uit de tweede onderbreking gaf Lewis namelijk verschrikkelijk gaf met twee 180’ers en een 96-finish. Zijn eigen leg raffelde hij ook af voor een back-to-back 11-darter. Ook in de dertiende leg gooide de finalist van 2014 een maximale score, om 140 net niet uit te gooien. Norris vond tops ook niet voor een 100-finish en zo was het alsnog beslist met 10-3.

Programma, uitslagen en statistieken Players Championship Finals 2015

Delen:

Meer over Players Championship Finals