Connect with us

Players Championship Finals

Players Champ Finals: Van der Voort straft Pipe iedere leg af

Vincent van der Voort heeft zich eenvoudig geplaatst voor de tweede ronde van de Players Championship Finals. De Nederlander zag Justin Pipe bijna in iedere leg een pijl op een dubbel missen. Fast Vinnie stond erbij en sloeg telkens toe voor de 6-1-zege.

Goede herinneringen 

Pipe en Van der Voort hebben allebei goede herinneringen aan Minehead. The Force woont om de hoek en stond al twee keer in de halve finale op de Players Championship Finals. De laatste daarvan was twee jaar geleden, waardoor hij ditmaal veel ponden moest verdedigen. Van der Voort stond vorig jaar bij de laatste vier. Voor hem is het dit weekend vooral zaak om te proberen om op te schuiven op de ranglijst voor een gunstigere loting op het wereldkampioenschap.

Uitmuntende finishes op het einde

De start van Fast Vinnie was uitstekend met een 180’er en tops voor de break. Hij miste in zijn eigen leg twee darts op dubbel-16 voor een 92-finish, maar Pipe gaf het cadeautje gelijk terug. De Engelsman miste liefst vijf pijlen op de dubbels en tops bracht Van der Voort de nieuwe break. Pipe liet ook in de vierde leg de kans liggen en zo kwam de Nederlander nu wel twee legs los. Dat wist hij ook gelijk verder uit te bouwen. Pipe miste namelijk opnieuw één dart – ditmaal voor een 102-finish – en Van der Voort profiteerde voor 1-4. Uit de pauze knalde hij er ook nog een 157-finish uit voor beide darters een 180’er noteerden. Van der Voort stond op 87 na negen pijlen en maakte het af met een 12-darter.

Programma, uitslagen en statistieken Players Championship Finals 2015

Delen:

Meer over Players Championship Finals