Connect with us

Premier League Darts

Premier League Darts schuift Judgement Night op door afgelasting Exeter

De wedstrijden van afgelopen donderdag in de Premier League Darts zullen op 5 april worden ingehaald in Liverpool. Dit zou de tiende speelronde zijn, maar wordt nu de negende. Hierdoor is Judgement Night in Liverpool.

Sneeuwstormen teisteren darts

De afgelopen dagen waren bizar voor de PDC. Donderdagavond werd de Premier League Darts afgelast in Exeter. Door de extreme sneeuwval was het niet veilig om het publiek naar de speellocatie te laten komen. Vervolgens ging de UK Open ook bijna niet door. Uiteindelijk werd het toernooi zonder publiek gespeeld.

Speelschema schuift op

De PDC heeft nu besloten dat de wedstrijden die afgelopen donderdag niet gespeeld konden worden nu in de tiende week worden gespeeld. Dit houdt in dat er dan pas duidelijk wordt welke twee spelers zullen afvallen. De acht overgebleven spelers zullen vervolgens nog allemaal één keer tegen elkaar spelen. Hoe de rest van het seizoen er nu uit zal gaan zien is nog de grote vraag. De PDC en Sky Sports zullen hierover nog in beraad gaan. Normaal gesproken is het tweede deel van het seizoen zes speelavonden, iedere speler komt dan één avond twee keer in actie om zodoende alle duels af te kunnen werken.

Delen:

Meer over Premier League Darts