Like en win twee kaarten voor Premier League Darts in Ahoy!

Wil jij donderdagavond erbij zijn in Ahoy tijdens de Premier League Darts, maar heb je nog geen kaarten? Doe dan mee aan deze like en win actie, die toernooisponsor Betway mogelijk heeft gemaakt.

Meedoen via Facebook

Namens de titelsponsor Betway mag Dartinfo namelijk één setje van twee kaartjes weggeven. Meedoen aan deze actie kan via Facebook. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het bericht op Facebook te liken en daarnaast moet je Dartinfo ook volgen op Facebook. De actie liep tot woensdagochtend 15 maart om 10:00 uur. De winnaar is Henk Daenen.

Target Range

De tien darters in de Premier League Darts, met daarbij ook Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen, doen meer de League nog een andere competitie. Betway had vorig jaar al een strijd opgezet met diverse grappige dartsvarianten, dit jaar moeten de darters mikken op de hoofden van alle concurrenten. De darters staan dan ook voor een serie van uitdagingen op een alternatief dartbord (The Target Range), om de skill van de darters op een ultieme wijze te testen. En dat levert heel wat grappen en grollen op. Alle delen van de Target Range-strijd vind je op het YouTube kanaal van Betway.

Bekijk hier deel van de Target Range Challenge

Delen: