full screen background image

Wade straft hele dure fouten Lewis genadeloos af

Adrian Lewis heeft zichzelf een zeer slechte dienst bewezen in de strijd om de play-offs van de Premier League Darts. Tegen de al uitgeschakelde James Wade verloor hij met 7-4. In de tweede helft van de partij kreeg Lewis kans op kans om legs bij te schrijven, maar de dubbels kon hij maar niet vinden. Wade strafte het telkens genadeloos af en won met 7-4.

Na snelle breaks in evenwicht

Wade kreeg zijn openingsleg niet in vijf beurten uitgegooid en werd dan ook gelijk gebroken. Lewis was scorend daarna niet sterk en kon Wade terugbreken en met een 70-finish op voorsprong komen. Het liep op beurt tot 3-3 met een 66-finish voor Wade en een 73-finish. Jackpot kwam in de zevende leg voor het eerst weer in de beurt van een break. Hij kreeg zes pijlen vanaf 127, maar zette zich slechts weg naar 70. Eén pijl op tops vloog er niet in en Wade maakte met een 100-finish toch 4-3.

Jackpot mist zijn kansen

Met moeite vond Lewis dubbel-5 om zijn eigen leg te redden en liep scorend opnieuw weg. Ditmaal zag hij Wade tops missen voor de 100-finish, maar strafte het in de herkansing vanaf 18 alsnog niet af. Dubbel-10 bracht The Machine op 5-4 en Lewis miste tops voor een 102-finish. Dat strafte Wade gelijk genadeloos af met een 74-finish om zich te verzekeren van het eerste punt. Opnieuw was Lewis op weg naar een goede finish, alleen dubbel-11 vloog er niet in voor de 124-finish. Daardoor strafte Wade het opnieuw af.

Premier League Darts 2017: Uitslagen, verslagen, statistieken en programma

Delen: