Connect with us

Premier League Darts

Price kan niets met incident Gurney: “Lukrake beschuldigingen”

Daryl Gurney Gerwyn Price Premier League Darts Sheffield

Gerwyn Price vindt het onbegrijpelijk wat er gebeurde na afloop van zijn duel met Daryl Gurney in de Premier League Darts. Superchin redde met een 64-finish een punt en ging daarna achter de rug van Price tekeer. Na het handjes schudden escaleerde het volledig, waarbij Gurney compleet over de kook was. De Noord-Ier heeft na afloop niet gereageerd, Price verscheen wel voor de camera’s. “Waar ik kom ben ik blijkbaar de slechterik, dus het interesseert me niet meer”, zei hij tegenover Dan Dawson.

Schietgebaren achter mijn rug

“Wat er aan de hand is weet ik niet. Dat zul je aan Daryl moeten vragen. Vanuit mijn perspectief denk ik dat hij het niet leuk vond dat ik veel meer opgeladen was tijdens deze partij dan andere duels in de Premier League. Na afloop zei hij dat ik zou hebben gepraat. Ik zou ‘Come on Gezzy’ hebben geroepen als ik weg liep van de oche. Dat zou ik nooit doen. Alle spelers lopen maar excuses te zoeken of roepen lukraak dingen die je gedaan zou hebben. Feit is dat ik niets heb gedaan. Hij moet doen wat hij wil en schietgebaren maken achter mijn rug.”

The Iceman gaat zich niet aanpassen

Price heeft op dit moment nog een voorwaardelijke schorsing achter zijn naam staan door de incidenten van de Grand Slam of Darts van vorig jaar. The Iceman is overigens tegen deze straf en megaboete in beroep gegaan. Mocht hij zich opnieuw misdragen, dan zou hij geschorst worden. “Daryl en andere spelers mogen me van alles beschuldigen, maar ik doe helemaal niets. Ik doe iedere week exact hetzelfde en als ik van ze win vinden ze het niet leuk. Dat hebben we eerder gezien met Gary Anderson en andere spelers. Het zal blijven gebeuren, maar het zal mij niet veranderen. Ik blijf mijn eigen spel spelen. Vorige week vond ik dat James Wade aan het cheaten was tegen mij. Uiteindelijk ben ik de gebeten hond, omdat ik hem geen hand gaf. Waar ik kom ben ik blijkbaar de slechterik, dus het interesseert me niet meer.”

Delen:

Meer over Premier League Darts