Connect with us

Pro Tour

Lewis ondergaat operatie en is weer pijnvrij

Adrian Lewis heeft vrijdag een operatie ondergaan. Waaraan heeft de darter niet naar buiten gebracht, maar wel dat de klachten hem de afgelopen periode danig in de weg hebben gezeten. Zijn resultaten waren matig en hij moest ook veel toernooien laten schieten. Dat is volgens Jackpot nu voorbij.

Veel toernooien gemist

Begin dit jaar was Lewis al afwezig doordat de zwangerschap van zijn vrouw complicaties had opgelopen. In maart lag Sarah Podmore enige tijd in het ziekenhuis doordat ze een bloedprop in haar longen had. De complicaties werden verholpen, waarop Lewis ook terugkeerde op het circuit. Zijn resultaten waren echter zeer wisselvallig en de afgelopen weken liet hij zowat ieder toernooi schieten. Ook is hij deze weken niet van de partij tijdens de World Series-events in Singapore en Las Vegas.

Pijnvrij

Lewis heeft nu laten weten dat hij vrijdag is geopereerd vanwege een ‘pijnlijke gezondheidskwestie’. “Ik ben geopereerd en dat is allemaal goed gegaan. Het is voor mij een frustrerende periode geweest en ik ben blij dat alles achter de rug is. Ik kan nu weer naar voren kijken en de rest van het jaar toernooien spelen. Ik ben namelijk weer pijnvrij.”

Delen:

Meer over Pro Tour

Kerst 2018