Connect with us

Grand Slam of Darts

Robson en Waites doen gooi naar Grand Slam

Het schema voor de kwalificatie voor de Grand Slam of Darts is bekend gemaakt en daarop staan diverse BDO/WDF-darters. Op dit door de PDC-georganiseerde evenement voor finalisten van de diverse televisietoernooien en WK ‘s verschijnen onder meer al Gary Anderson, Niels de Ruiter en Mark Webster namens de ‘andere’ bond.

Op het kwalificatietoernooi in het Magnum Centre in Irvine verschijnen ook Gary Robson, Scott Waites (foto), Mike Veitch, Glenn Moody en Andy Boulton. Verder zullen er meer grote namen een gooi doen naar de ene plaats voor het toernooi in Wolverhampton. De nummers twee, drie én vier hebben ook nog een kans, maar dat ligt eraan hoeveel plaatsen er nog open blijven. Adrian Lewis, Ronnie Baxter, Peter Manley, Alan Tabern, Colin Osborne, Mark Dudbridge, Mark Walsh, Barrie Bates en Wayne Jones hopen zich te plaatsen. Dat geldt ook voor de Nederlanders Jelle Klaasen, Erwin Extercatte, Co Stompé en Jan van der Rassel.

Roland Scholten is ook nog niet geplaatst voor de Grand Slam of Darts, maar hij heeft besloten om het kwalificatietoernooi aan zich voorbij te laten gaan. De Ruiter, Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen zijn automatisch geplaatst voor het hoofdtoernooi.

 

Delen:

Meer over Grand Slam of Darts