Connect with us

Walk-on Girls

Sammi Marsh walk-on girl en vrouw James Wade

Sammi Marsh Wade walk on girl PDC darts

Sammi Marsh is één van de bekendste walk-on girls in dartsland. Inmiddels is Sammi dan wel gestopt, toch komt ze nog regelmatig in beeld tijdens grote toernooien. Het model is namelijk inmiddels de vrouw van topdarter James Wade.

Volop geruchten na stoppen Sammi Marsh

Voor je gevoel was Sammi Marsh jarenlang een vast gezicht van de PDC tijdens onder meer de Premier League Darts en het WK Darts. In die jaren vormde ze een koppel met Daniella Allfree, maar tijdens de Grand Slam of Darts van 2014 kondigde ze toch vrij abrupt haar afscheid aan. Er werd direct volop gespeculeerd waarom de rondborstige blondine er een punt achter zette. Geruchten gingen al snel dat Sammi Marsh zwanger zou zijn, maar dat bleek allerminst waar. Ze besloot simpelweg om te stoppen als walk-on girl, zodat ze zich kon richten op het management van haar vriend James Wade.

Darts does Baywatch met Sammi Marsh

Dat gevoel klopte overigens niet, want in totaal is de in Blackpool – waar jaarlijks de World Matchplay wordt gehouden – geboren blondine slechts twee jaar als walk-on girl het podium op en afgelopen met alle darters. Eén van de hoogtepunten, al vond ze het zelf na afloop eerder een dieptepunt, was de ‘Darts does Baywatch’ video in aanloop naar de World Matchplay in haar eigen Blackpool. In die twee jaar wist ze wel uit te groeien tot één van de meest geliefde walk-on girls. Toen haar relatie met James Wade begon was ze nog net actief en dat leverde een bijzonder moment op tijdens The Masters die Wade won. Zie foto hieronder. Niet veel later kwam aan haar PDC-carrière als walk-on girl dus een einde.

Leven van Sammi Marsh na walk-on girl

Nog geen jaar later zouden de twee trouwen in een fraai kasteel in Groot-Brittannië. Vanaf dat moment gaat Sammi Marsh dan ook officieel door het leven als Samantha Marsh-Wade. Het modellenwerk heeft Sammi overigens nog niet helemaal opgegeven. Zo verscheen er een pikante kalender van de gewezen walk-on girl. Daarnaast zien we haar dus nog bijna bij ieder groot televisietoernooi, want ze volgt James op de voet. Het stel is onafscheidelijk en in dat opzicht lijkt Sammi Marsh dus de goede keuze te hebben gemaakt. Als walk-on girl werd ze overigens opgevolgd door Charlotte Wood.

Delen:

Meer over Walk-on Girls