Connect with us

Premier League Darts

Sherrock pakt een punt af van Durrant in Premier League

Fallon Sherrock PDC WK Darts 2020

Fallon Sherrock heeft weer een unieke prestatie neergezet, want in de Premier League Darts heeft ze een punt weten af te snepen van Glenn Durrant. Ze kwam zelfs een break voor, alleen dat wist ze niet uit te spelen.

Sherrock laat het weer zien

Zes legs lang liep Sherrock achter Durrant aan, maar kon de Engelsman de break maar niet pakken. De missers in de zesde leg kwamen duidelijk aan bij Duzza en Sherrock versnelde. Ze gooide twee goede scores op rij en een 92-finish voor de 12-darter én de break (3-4). Er kwamen nog eens drie missers op tops bij en zo was het zelfs 3-5. Durrant leek scorend te versnellen, om in de tiende leg toch weer te knoeien op de dubbels. Het werd 4-6 en in de twaalfde leg stond Sherrock klaar op 48 voor de zege. Nu kreeg Duzza 70 wel weggepoetst voor 6-6.

Opmerkelijke puntendelingen

Dat Gerwyn Price een punt pakte tegen Michael Smith was zeer opmerkelijk. Met een 15-, 10-, 12-, 10- en twee 15-darters kwam Smith op 2-6 en had een gemiddelde dat de 120 per beurt aantikte. Daarna viel hij alleen stil en strafte Price het af om toch nog 6-6 te maken. Gary Anderson en Peter Wright werkten ook naar een gelijkspel toe, al was het niveau van de Schotten niet al te hoog. Met een 17-darter kwam Anderson op 6-5, gevolgd door een verrassende 12-darter van Wright. En ondanks die leg voor 6-6 bleef de wereldkampioen steken op 88,72 per beurt. Rob Cross wist tegen Nathan Aspinall meermaals een break achterstand goedmaken om met 7-5 te winnen.

Premier League Darts 2020: Uitslagen, programma en statistieken

Delen:

More in Premier League Darts