Connect with us

World Series of Darts

Sherrock uitgenodigd voor alle World Series-events in 2020

Fallon Sherrock PDC WK Darts 2020

Fallon Sherrock zal de hele wereld over gaan reizen met de PDC. De eerste vrouw die een wedstrijd op het PDC WK Darts wist te winnen tegen een man kreeg al een invitatie voor het toernooi in New York. Ze zal nu op alle zes de toernooien aanwezig zijn.

Historie gemaakt

Sherrock won in Alexandra Palace in een historische partij van Ted Evetts en legde daarna ook Mensur Suljovic over de knie. De Engelse kapster ging maar nipt onderuit tegen Chris Dobey, maar speelde opnieuw een uitmuntende partij. Het heeft de PDC doen besluiten om toch een opmerkelijke keuze te maken.

Zes en vermoedelijk zeven toernooien

Voor de World Series of Darts-events worden normaal gesproken de beste PDC-spelers uitgekozen, waar veel spelers het hele jaar hard voor strijden. Toch wordt er nu iemand uitgenodigd zonder tourkaart. Sherrock zal aanwezig zijn in New York, Duitsland, Denemarken, Nieuw-Zeeland en Australië. Ze zal automatisch ook geplaatst zijn voor de World Series Finals.

Premier League-ticket

De Premier League zal in 2020 opnieuw met Contenders worden afgewerkt, zo heeft PDC-directeur Barry Hearn al laten doorschemeren. Het ligt in de lijn der verwachting dat Sherrock dan ook een avond zal mogen spelen. Vermoedelijk in Nottingham of Newcastle.

Delen:

Meer over World Series of Darts