Connect with us

World Darts Championship

Speel gratis met je vrienden het PDC WK Darts Spel

PDC World Darts Championship Alexandra Palace 2017

Wil jij je vrienden voor eens en altijd laten zien dat jij toch echt het meest van darts af weet? Dan is dit je kans. Samen met Scorito organiseert Dartinfo het PDC WK Darts Spel. Je kunt gratis deelnemen én het mooie is dat de winnaar ook nog eens een gesigneerd shirt van Raymond van Barneveld wint!

Mighty Mike of toch een verrassing?

Het PDC World Darts Championship wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden. Michael van Gerwen is de titelhouder en ook dit jaar de gedoodverfde winnaar van het WK in Londen. Gaat Mighty Mike voor zijn derde titel, wordt het een glansrijk afscheid van Phil Taylor of staat er een grote verrassing op? Het is allemaal mogelijk in Alexandra Palace en aan jou om dit te voorspellen.

Hoe werkt het PDC WK Darts Spel?

In het PDC WK Darts Spel zijn alle spelers onderverdeeld in vijf groepen. Uit iedere groep kies je een aantal spelers waarvan jij verwacht dat ze goed gaan presteren. Vervolgens krijg je iedere ronde punten als jouw gekozen spelers daadwerkelijk winnen. Daarbij is tactisch spelen handig, want laaggeplaatste spelers leveren bij een overwinning meer punten op. Zo kun je iedere ronde ook een teamcaptain kiezen, zijn punten tellen in de eerste ronde bijvoorbeeld ook nog eens dubbel. Hierdoor kun je echt het verschil maken met je vrienden.

Stel gelijk je team samen en nodig je vrienden uit voor het PDC WK Darts Spel!

Delen:

Meer over World Darts Championship