Connect with us

Premier League Darts

Sterke Chisnall geeft zege tegen Wright toch uit handen

Dave Chisnall heeft zichzelf weer de das omgedaan in de Premier League Darts. Met uitmuntend spel liep de Engelsman tegen Peter Wright naar een 6-3-voorsprong, maar afmaken was er bij de Engelsman niet bij. Hij gooide zijn eigen leg niet uit in vijf beurten, waardoor Wright terug kon breken. In de slotleg vuurde de Schot nog een 180’er erin en een 64-finish voor het punt.

Chizzy vindt de triples heel soepel

Chisnall opende de partij nog met een vlotte leg in vier beurten, daarna nam Wright toch alweer de regie over. De Schot had ondanks zijn uitstekende spel van de afgelopen maanden besloten om toch weer eens te sleutelen aan zijn pijlen. Met een break in de derde leg en een 180’er in zijn openingsbeurt van de vierde leg leek het hard te gaan. Chizzy sloeg echter terug met twee 180’ers op rij en dubbel-9 voor 2-2. De Engelsman maakte ook 3-2, voor Wright zijn 180’er vond voor de gelijkmaker.

Toch niet kunnen doordrukken

De 145-finish bracht Chisnall weer op voorsprong, om voor de tweede keer in de partij een leg te openen met twee keer 180 op rij. De zevende dart eindigde er weer boven, waardoor Wright toch nog de kans kreeg om zijn eigen leg te houden. Vanaf 81 miste hij echter de single-12 om toe te werken naar bulls-eye, waardoor de break er toch kwam: 5-3. Daar kwam een 72-finish overheen voor het eerste punt, maar het afmaken deed Chisnall niet. Zijn eigen leg gooide hij niet uit in vijf beurten en zo kwam Wright terug tot 6-5. Chizzy nam toch het voortouw, tot Wright er een 180’er en een 64-finish wist uit te persen.

Premier League Darts 2017: Uitslagen, verslagen, statistieken en programma

Delen:

Meer over Premier League Darts