Connect with us

Pro Tour

Stompé niet naar Q-School: “Veel andere dingen aan mijn hoofd”

Co Stompé heeft besloten om voorlopig toch geen rentree te maken. The Matchstick liet begin december weten dat hij naar Q-School zou gaan om opnieuw proberen bij de PDC zijn pijltjes te gooien. Dit gaat nu niet door, zo bleek op de definitieve startlijst van Q-School. Tegenover Dartinfo.nl heeft de voormalig PDC World Cup of Darts-winnaar laten weten dat het er toch niet in bleek te zitten.

Toch geen tijd voor

Ik had er helaas toch geen tijd voor. Ik had al de nodige demo’s staan en bovendien heb ik op het moment veel andere dingen aan mijn hoofd”, zo laat Stompé weten. Ook dit weekend heeft de Nederlander andere verplichtingen staan, die hij uiteindelijk niet besloot om af te zeggen. Of Stompé in de komende jaren nog wel een poging gaat wagen zal in de toekomst blijken.

Plezier was terug

In december liet hij aan RTL7Darts al weten dat het hem niet zo zeer te doen was om direct een tourkaart te verdienen. “Ik wil vooral mee kunnen doen aan de Challenge Tour en de European Tour Qualifiers. Mogelijk ga ik ook naar de UK Open Qualifiers. Ik zit al veel te lang stil en ik vind het spel nog veel te leuk. Ik krijg het niet meer voor elkaar om in de vroege ochtend al klaar te staan voor zulke wedstrijden. Maar ik heb wel gemerkt dat ik nog altijd een behoorlijk niveau kan halen.”

 

Delen:

More in Pro Tour