Connect with us

Premier League Darts

Suljovic verder in gevaar na gemiste kansen tegen Anderson

Mensur Suljovic moet na een nieuwe nederlaag blijven vrezen voor degradatie uit de Premier League Darts. Tegen Gary Anderson kreeg hij volop kansen om weg te lopen, maar liet dat na. Vervolgens was Anderson dodelijk op de dubbels, met vooral een vernietigende bulls-eye 124-finish. Daardoor werd het toch 5-7.

The Gentle slaat tweede keer wel toe

Suljovic opende de partij solide, maar was vanaf 101 niet uit. Zo kreeg hij gelijk een tweedart 74-finish om zijn oren, gevolgd door een 82-finish van Anderson voor 0-2. Met een 77-finish hield Suljovic wel zijn eigen leg en kreeg de kans om al snel terug te keren in de partij. Hij miste liefst vier pijlen voor de gelijkmaker, om niet toe te slaan (1-3). De 101-finish was voor Suljovic geen probleem, om te vervolgen met de eerste 180’er van de partij. Tops vloog er nu ook gelijk in voor de 81-finish om alsnog langszij te komen: 3-3.

Keiharde bulls-eye finish

De Oostenrijker slaagde er niet in om zelf door te drukken. Hij stond zijn eigen leg af door de eerste 180’er van de Anderson en miste vervolgens tops voor de 81-finish. Suljovic dacht terug te mogen komen, maar met een bulls-eye 124-finish was het toch 3-5. Deze finish leek keihard aan te komen, alleen The Gentle counterde toch met ook een bulls-eye vanaf 81. Anderson hield zijn eigen leg echter met een 14-darter vanaf 62 binnen voor het eerste punt. Suljovic dwong een beslissende leg af, om daarin één slechte score van 47 te overleggen. Anderson liep zodoende toch weg en pakte de zege.

Premier League Darts 2018: Programma, uitslagen en statistieken

Delen:

Meer over Premier League Darts