Connect with us

World Darts Championship

The Power: “Van Gerwen heeft probleem met Price en alles kan voor Barney”

Phil Taylor heeft zijn licht laten schijnen op Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Voor Mighty Mike ziet hij tegenover LiveDarts TV één grote uitdager, terwijl hij veel verwacht van Barney.

Price is scorend niet bij te benen

“Van Gerwen zal echt een probleem hebben met Gerwyn Price. Hij is fit en heeft veel zelfvertrouwen. Vorige week speelde ik tegen Price en hij speelde fantastisch. Zijn scores waren niet bij te houden. Het enige is dat hij soms fases heeft dat het even niet lukt, dat is het enige zwakke punt. Maar hij heeft absoluut het spel om de wereldtitel te pakken. En sinds de Grand Slam of Darts weet hij zelf ook dat het kan. Ik kijk niet veel darts op televisie, maar als Van Gerwen en Price tegenover elkaar staan ga ik absoluut kijken.”

Grote lach op zijn gezicht

De afgelopen weken heeft Taylor ook met Barney getraind. “Daarin stond hij fantastisch te gooien en vooral met een grote lach op zijn gezicht. Tijdens het WK zal het er volledig om draaien welke Van Barneveld er op komt dagen. Voelt hij zich goed, dan is alles mogelijk. Voelt hij zich slecht, dan kan het heel slecht aflopen.”

Delen:

Meer over World Darts Championship