Connect with us

World Series of Darts

Toppers laten zich niet verrassen door Japanners

De acht toppers van de PDC hebben zich ook in Japan niet laten verrassen. Net zoals de afgelopen weken in Nieuw-Zeeland en China werden er acht overtuigende zeges genoteerd. Zes van de acht darters gaven zelfs maximaal één leg af in de Tokio Darts Masters, zodoende wordt de finaledag van het vierde toernooi van de World Series of Darts opnieuw afgewerkt tussen de grote namen.

Barney schrikt maar één keer

Raymond van Barneveld moest aanleggen tegen de ervaren Keita Ono, die we ook al regelmatig op de PDC World Cup of Darts hebben gezien. Hij begon ook sterk tegen de Nederlander, want de tweede leg ging naar Ono met een 116-finish. De vierde leg pakte de Japanner ook bijna, maar hij miste bulls-eye voor de 161-finish. Daarop was Barney gevlogen met een 76- en 62-finish voor 6-1. In de kwartfinale moet de Nederlander donderdag aanleggen tegen Gary Anderson. Die won met 6-1 van Seigo Asada.

Mighty Mike staat meeste legs af

Michael van Gerwen was anderhalve week geleden de beste in China, hij nam vervolgens vakantie in Thailand. Terug aan de ochie begon de nummer één van de wereld scherp met een snelle 2-0-voorsprong. Die marge hield hij vast tot de zevende leg. Door een 68-finish werd het 5-2, waarop Masumi Chino toch nog een derde leg kon bijschrijven door een 101-finish. Via dubbel-12 klaarde Van Gerwen vervolgens de klus. Hij treft nu Dave Chisnall.

Tokio Darts Masters 2016: Uitslagen, programma en statistieken

Delen:

Meer over World Series of Darts